Beleef Search and Rescue op de Veluwe

Search and Rescue op de Veluwe!

Ben je klaar voor een uitdagende en meeslepende teambuilding ervaring? Onze Search and Rescue op de Veluwe biedt een spannende manier om je team te versterken en te testen in een realistisch en avontuurlijk scenario. Dit is de ultieme test van samenwerking en doorzettingsvermogen in een ruige en onherbergzame omgeving.

Het scenario

Stel je voor: een F15-gevechtsvliegtuig is neergestort en beide piloten hebben met een snelheid boven de Mach 1 het toestel moeten verlaten via hun schietstoelen.

Beide piloten zijn zwaar gewond geraakt. Dankzij de GPS-coördinaten van de schietstoelen zijn de locaties van de crash-site bekend. Echter, het terrein is zo uitdagend dat de extractie alleen te voet kan plaatsvinden. Het zal enige tijd duren voordat een gespecialiseerd team ter plaatse is. Gelukkig is jouw unit in de buurt en moet je samen aan de slag! Direct meer weten over dit arrangement? Search and Rescue, een spannend avontuur op de Veluwe!

Wat je te wachten staat

Als team moet je samenwerken om de crash-site te lokaliseren, de gewonde piloten te redden en kritieke informatie veilig te stellen. Dit alles gebeurt onder de druk van de tijd en het onherbergzame terrein. De missie omvat het maken van een geïmproviseerde brancard om de piloten uit het gebied te transporteren.

Elke stap telt en vereist effectieve samenwerking en probleemoplossend vermogen. Jullie zullen merken dat de uitdaging niet alleen fysiek, maar ook mentaal is, wat een extra dimensie toevoegt aan de ervaring.

De begeleiding

Onze ervaring in het buitenleven en navigatie is wat deze activiteit uniek maakt. De begeleiding komt van twee ervaren professionals die elkaar hebben leren kennen bij het Korps Mariniers. Hun gezamenlijke passie ligt in navigatie, vuur maken, coaching, natuurbeleving en het omgaan met verschillende weerelementen.
Ze vullen elkaar perfect aan: één is gepassioneerd over buiten koken, terwijl de ander zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Deze combinatie zorgt ervoor dat je niet alleen leert over navigatie en teamwork, maar ook over de kunst van buiten koken en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Een perfecte balans

Na de intense missie is er ruimte voor ontspanning. Om de dag compleet te maken, kun je ervoor kiezen om een aansluitend buitenkookprogramma of live outdoor cooking te boeken. Verken de bossen met een wildpluktocht bij een lokale boer, pluk eetbare planten en bereid samen een heerlijk diner met de vers geplukte ingrediënten.

Het http://www.buitenkokers.nl programma of de Live outdoor cooking in de natuur biedt een gezellige en rustgevende afsluiting van een avontuurlijke dag. Deze toevoegingen creëren een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning, waardoor je team een onvergetelijke ervaring beleeft.

Waarom kiezen voor Search and Rescue op de Veluwe?

De Search and Rescue op de Veluwe biedt een onvergetelijke ervaring die teamwork en avontuur combineert. Het is de ideale manier om je team uit te dagen, te versterken en te laten samenwerken in een uitdagende setting.

Ontdek hoe je team kan groeien door deze unieke en spannende activiteit en neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, inclusief bijvoorbeeld onze stoere live outdoor cooking bij Fuori.

Een buitengewone keuze

Voor elke gelegenheid, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen, is Veluwe Experts de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en unieke mogelijkheden maken wij elk event speciaal.

  • Avontuurlijke belevenissen voor het hele team
  • Al jaren hét adres voor bedrijfsuitjes en teambuilding
  • Wij regelen alles op maat

Bij Veluwe Experts gaan we altijd net een stapje verder. We staan niet voor niets bekend als buitengewone teambuilders.

Bel direct met 055 – 303 09 89 en Rianka of Ingeborg helpen je met al je vragen.

 

Contact opnemen